Jälkilöylyjä FinnMetkosta (Metsätrans -lehti 5/2012)

jalkiloylyt1_quadco
Klikkaa suuremmaksi

“Quadcon myyntijohtaja Erkki Kukkonen (vas.) katsasteli osastot ja uutuustuotteet tarkasti. Tässä mies kuuntelee Finn-Rotorin Janne Mäkelän esitystä yrityksen uutuustuotteista. Ensiesittelyssä olivat mm. isoihin kaatopäihin kehitetty FR 26 M rotaattori, kevyisiin isäntälinjan koneisiin suunniteltu FR 15 Ms sekä CR-sarjan uudet järeät ritaattorit ja kokonaan uusi FW-mallisarja.”

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi

FinnMetkossa oli myös esittelyssä uuden sukupolven Sampo-Rosenlew 1046 jossa on rotaattorina FR 22 M

“Sampo-Rosenlew 1046 –harvennusharvesterit tulivat markkinoille 15 vuotta sitten. Kone on kehittynyt koko ajan ja uusin sukupolvi esiteltiin Jämsässä. Uusien muotojen lisäksi kone on saanut uuden tyyppimerkinnän HR46.”

jalkiloylyt3_riuttalehto

Tapio-harvesterissa käytössä FR 10 ja molemminpuolinen jarruriipuke

“Riuttalehto Oy:n Esa Ahopelto oli tyytyväinen. Töitä riittää, kun Tapio-harvesterien vienti vetää hyvin ja soinilaisyritys on tehnyt ihan uusiakin markkina-avauksia.”

Kuvat ja tekstit lainattu luvalla Metsätrans –lehdestä (5/2012)
www.metsatrans.com